Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Eskişehirli hayırseverler, doğuştan kas hastası Muhammet'i en büyük hayali olan akülü sandalyesine kavuşturdular. Muhammet, kas hastalığı nedeniyle hareket edemeyen bir çocuktu ve en büyük hayali akülü sandalye arabası ile gezmekti. Ancak ailesinin maddi durumu nedeniyle bu hayal gerçekleşmemişti. Duyan yardımseverler, hemen harekete geçerek para topladılar ve Muhammet'in hayalindeki akülü aracı satın aldılar. Akülü arabayı evin önüne getirdiklerinde Muhammet'in şaşkınlığı ve sevinci gözlerinden okunuyordu. Muhammet, artık hayalindeki gibi arabasıyla parklarda ve boş alanlarda gezebileceğini söyledi. Bu iyiliksever hareketi gerçekleştiren insanlara ise Muhammet'in anne ve babası minnettarlıkla teşekkür etti.

Muhammet'in hayali gerçek oldu. Doğuştan kas hastası olan Muhammet, en büyük dileği olan akülü sandalyesine kavuştu. Muhammet, siyah renkli akülü sandalye istediğini söyleyerek mutluluğunu dile getirdi. Artık Muhammet, boş alanlarda ve parklarda gezebileceğini söyleyerek sevincini paylaştı.

Muhammet'in babası Fadil Açık, yardımseverlere teşekkürlerini ileterek Muhammet'in en büyük hayalinin akülü sandalye olduğunu ve bu hayaline yardımcı olan insanlara minnettar olduklarını söyledi. Fadil Açık, akülü arabayı aldıklarında Muhammet'in ne kadar sevinçli olduğunu anlattı. Muhammet'in her gün akülü araba hayaliyle uyandığını ve 'keşke akülü arabam olsa' dediğini söyleyen Fadil Açık, yardımsever dostlarla birlikte bu hayali gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Eskişehirli hayırsever Ayşegül Bozbaş, Muhammet'in en büyük hayalinin akülü sandalye olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Kendisi daha önce başka bir kişinin akülü sandalyesini almış olduğunu ve Muhammet'in bu kardeşiyle tanıştığını anlattı. Muhammet'in en büyük hayalinin akülü araç olduğunu öğrendikten sonra yardımsever dostlarıyla birlikte Muhammet'in bu hayalini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ayşegül Bozbaş, yardımseverliklerinin bir hafta içinde sonuçlandığını ve Muhammet'in sevincini gördüklerinde çok mutlu olduklarını dile getirdi.

#MuhammetAçık #akülüsandalye #hayırseverlik #Eskişehir #doğuştankashasta