Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde düzenlenecek olan IDEF'23 Fuarı, Türkiye'nin milli güçlerini sergileyecek olan TEI'ye ev sahipliği yapacak. 25-28 Temmuz tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na TEI, yerli ve milli motorlarını sergilemek amacıyla katılacak.

IDEF, Türk ve dünya savunma sanayisinin bir araya geldiği önemli bir platform olarak biliniyor. Bu fuar, tanıtım, pazarlama ve iş birliği açısından büyük bir öneme sahip. TEI, milli motorlarının yanı sıra imalat kabiliyetlerini de ziyaretçilere sunacak. Fuarda, Türkiye'nin en güçlü milli havacılık motoru TEI-TF10000'in birebir ölçekli modelini, Türkiye'nin ilk milli helikopter motoru TEI-TS1400'ü, Türkiye'nin ilk milli turbodizel havacılık motoru TEI-PD170'i, Türkiye'nin ilk orta menzilli gemi savar füze motoru TEI-TJ300'ü, turbojet motorları TEI-TJ30, TEI-TJ60, TEI-TJ90U'yu ve iki zamanlı benzinli havacılık motoru TEI-PG50S'yi sergileyecek.

TEI, fuarda ayrıca Türkiye'de yerli imkanlarla üretilen ilk helikopter motoru T700-TEI-701D'yi, Hava Kuvvetlerimizin F16 filosuna güç veren F110 motorları için ürettiği parçaları ve dünyanın en çok tercih edilen sivil havacılık motoru LEAP için ürettiği parçaları da ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Aynı zamanda TEİ, eklemeli imalat yöntemiyle ürettiği parçaları da tanıtacak.

Fuarda Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkeden yetkililer ve yüzlerce savunma sanayi firması da yer alacak. TEI, bu fuar boyunca uluslararası pazardaki yeni iş fırsatlarını değerlendirmek için birçok görüşme gerçekleştirecek. Bu etkinlik, TEI'nin milli güçlerini göstermek ve yeni iş fırsatları yakalamak için önemli bir fırsat sunuyor.

#TEI #IDEF23 #savunmasanayii #milligüç #millimotor #fuaretkinliği #uluslararasıişbirliği