Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

ARİNKOM Teknoloji Transfer Ofisi ve Games United iş birliğiyle yürütülen "Oyun ve Animasyon Geliştirme Merkezi" projesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) desteğiyle hayata geçiriliyor. Proje, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen Üreten Şehirler Programı kapsamında finanse ediliyor. Anadolu Üniversitesi tarafından yürütülen projenin amacı, oyun ve animasyon alanında yetenekli gençlere eğitim ve mentorluk imkanı sunmak.

Oyun ve Animasyon Geliştirme Merkezi'nde katılımcılara eğitim, mentorluk ve danışmanlık hizmetleri verilecek. Ayrıca, oyun temalı etkinliklere katılma, girişimcilik konusunda destek alma, yatırımcılarla görüşme imkanı ve sektör firmalarıyla buluşma gibi avantajlar sunulacak. Merkeze başvuran yetenekli gençler, oyun ve animasyon alanında hem teorik bilgilerini geliştirecek hem de bireysel veya takım halinde üretim yapabilecekleri bir platformda yer alacak.

Başvurular internet üzerinden yapılacak. Proje kapsamında mentorluk desteklerinden yararlanmak isteyenler, oyun, animasyon, uygulama ve tasarım alanlarında çalışmalarını gösteren ve ilerlemeyi planladıkları fikirleri içeren başvurularını 5 Ağustos tarihine kadar http://ana.do/3W6 adresinden yapabilecekler. Oyun ve Animasyon Geliştirme Merkezi'ne katılan gençler, sektörde kendilerini geliştirme fırsatı bulacak ve potansiyel yatırımcılarla tanışma şansı elde edecekler. Tüm bu faaliyetler, ARİNKOM TTO ve Games United'in deneyimli ekibi tarafından yönetilecek.