Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Eğitim Fakültesi'nde dekanlık görevi devir teslim töreni düzenlendi. Törene AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş da katıldı. Prof. Dr. Ahmet Ali Gazel, Eğitim Fakültesi dekanlık görevini Prof. Dr. Nusret Koca'ya devretti.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, tüm makamların bir nöbet yeri olduğunu belirtti. Karakaş, "Tüm makamlar nöbet yerleridir. Belli bir süreliğine gelinir, hizmet edilir ve bayrak diğer gelen arkadaşa devredilir" dedi. Prof. Dr. Karakaş, Prof. Dr. Gazel'in dekanlık döneminde AKÜ Eğitim Fakültesi'nde birçok olumlu gelişme yaşandığını söyleyerek, "Ahmet Ali Hocam 3 yılı aşkın bir süredir fakültemize önemli hizmetler yaptı. Bu süreçte 3 yeni bölüm kuruldu. Ayrıca akademik ve idari kadrolarda ciddi iyileşmeler kaydedildi. Şimdi bayrağı Nusret Hocamıza devrediyoruz. İnşallah bu üç yıllık süre içerisinde bayrağı aldığı yerden daha da ileriye taşıyacaktır" dedi.

AKÜ Eğitim Fakültesi'nin kendi içinde sorunsuz bir eğitim birimi olduğunu vurgulayan Karakaş, "Eğitim Fakültesi kendi içinde sorunsuz olan ve büyüyen bir fakültedir. Bizim için önemli bir fakülte. Burada öğretmen yetiştiriyoruz. Dolayısıyla kalite burada çok önemli. Bu yıl YÖKAK ile sözleşme imzaladık ve tam akreditasyon hedefiyle kurumsal akreditasyon değerlendirme sürecine girdik. Bu süreçte hepimize görevler düşecek. Nusret Hocam da bu süreci fakülte adına yürütecek" şeklinde konuştu.

Karakaş, görevi devreden Prof. Dr. Ahmet Ali Gazel'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve görevi devralan Prof. Dr. Nusret Koca'ya da başarılar diledi. Devir teslim töreni, çiçek takdimiyle sona erdi.