Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Mesleki Yönlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Mesleki Yönlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programı, Spor Bilimleri Derneği (SBD) Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK) tarafından akredite edildi. Bu sayede, öğrencilere sunulan eğitimin kalitesi ve standartları ulusal düzeyde onaylanmış oldu.

AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programının akredite edilmesi sürecinde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti ve kendisine teşekkür etti. Bu işbirliği sayesinde eğitim programının akreditasyonunu başarıyla tamamladıklarını ifade eden Ocak, bu süreçte emeği geçen tüm akademik ve idari personellere de teşekkür etti.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise üniversitenin öncelikli hedefleri arasında lisans programlarında akredite olan program sayısını artırmayı amaçladıklarını belirtti. Karakaş, "Üniversite olarak, kaliteye verdiğimiz önem doğrultusunda her yıl akredite olan programlarımızın sayısını arttırmak istiyoruz. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programı ile birlikte akreditasyon alan program sayımız 8'e ulaştı" dedi. Ayrıca, akreditasyon sürecinde emeği geçen tüm akademik ve idari personellere teşekkürlerini iletti.

#akreditasyon #sporbilimleri #üniversite #eğitim