Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

AFSÜ, geleceğin üniversite öğrencilerini ve ailelerini AFSÜ Tanıtım Günleri'nde ağırladı. Bu etkinlik, Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO, Şuhut Sağlık Hizmetleri MYO ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Teknoloji Transfer Ofisi'nin katılımıyla gerçekleşti. İki gün süren etkinlik, Tıp Fakültesi Fuaye Alanı'nda gerçekleşti.

AFSÜ'de görevli akademik ve idari personel, fakülteler, meslek yüksekokulları ve idari birimlerindeki stantlarda aday öğrencilere ve ailelerine birçok konuda bilgi verdi. Eğitim olanakları, akademik programlar, staj imkanları ve barınma olanakları gibi konularda en çok merak edilen sorular cevaplandırıldı. Tanıtım günlerinde Burdur, Kütahya, Konya, Sakarya ve Kahramanmaraş gibi illerden gelen aday öğrenci ve aileleri de stantları ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş da etkinliğe katılarak stantları dolaştı ve aday öğrencilerle sohbet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş, aday öğrencilerin tercih döneminde bilgi toplama ve karar verme aşamasında olduklarını belirtti. Bu organizasyonun bu süreçte aday öğrencilere yardımcı olmayı ve üniversitemiz hakkında merak edilen soruları cevaplamayı amaçladığını söyledi. Rektörümüz, tanıtım günlerinin aday öğrencilerin karar süreçlerine destek olması açısından son derece faydalı olduğunu ifade etti. AFSÜ'nün marka değerini artıran ve sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyen öğrencilerin adresi olan bir üniversite olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Okumuş, aday öğrencileri AFSÜ ailesine katılmaya ve AFSÜ'lü olmanın ayrıcalığını yaşamaya davet etti.

Etkinlikte fakülte dekanları ve yüksekokul müdürleri aday öğrencilerle yakından ilgilendi ve ziyaretçilere fakülte ve yüksekokulları gezme imkanı tanındı.