Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü, 6 Haziran 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci kez atanmıştır. Bu atama sonrasında, Eğitim ve Turizm Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu, Bayat, Çay ve Dazkırı Meslek Yüksekokulları ile Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKÜREM), Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kocatepe Hayvan Hastanesi) ile Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı ve Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğü'nün yeni yöneticileri belirlenmiştir. Toplamda 11 yönetici görev değişikliği yaşamıştır. 2 dekan ve 7 müdür atandı.

Fakülteler düzeyinde Eğitim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Nusret Koca, Turizm Fakültesi Dekanlığı'na ise Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı atanmıştır. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Doç. Dr. Cahit Erdem, Bayat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Doç. Dr. Deniz Yeni, Çay Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Doç. Dr. Mustafa Yalçın, Dazkırı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne ise Doç. Dr. Cahit Gürer görevlendirilmiştir. AKÜREM'e Prof. Dr. İsmail Aytekin, Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kocatepe Hayvan Hastanesi)'ne Prof. Dr. Musa Korkmaz, Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği'ne ise Prof. Dr. Mustafa Tekerli müdür olarak atanmıştır. Ayrıca, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı'na Doç. Dr. Sibel Yazıcı, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğü'ne Doç. Dr. Mustafa Yalçın, Kurumsal İletişim Rektör Danışmanlığı'na Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ve Hukuk Rektör Danışmanlığı'na Dr. Öğr. Üyesi Hakan Kaşka atanmıştır.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ'de yöneticilik görevinin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, "Bu kapsamda yeni çalışma arkadaşlarımızı yönetim olarak belirledik. Kendilerine başarılar diliyor, önceki yöneticilerimize AKÜ'ye yaptıkları katkıları için teşekkür ediyorum" demiştir.

#AKÜ #atama #yöneticigörevi