Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, yarın Eskişehir'e bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere geliyor. Bakan Bak, sabah saatlerinde partililerle bir araya gelerek programına başlayacak. Ardından basın mensuplarıyla bir toplantı düzenleyecek ve esnafları ziyaret edeceği tahmin ediliyor.



Daha sonra Bakan Bak, Yenikent olimpik yüzme havuzunda kulüp sporcularıyla buluşacak. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde bulunan KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda görüşmeler yapacak. Son olarak, Odunpazarı bölgesinde gençler ve kadınlarla bir araya gelerek Eskişehir programını tamamlayacak.



Bu ziyaretlerle Bakan Bak, gençlik ve spor alanında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alacak ve Eskişehir halkıyla birlikte gelecek projeleri değerlendirecek. Eskişehir'in gençlik ve spor faaliyetlerini daha da geliştirmek adına önemli adımlar atılması bekleniyor.



#GençlikVeSporBakanı #DrOsmanAşkınBak #Eskişehir #Ziyaret #GençlikVeSpor #Haber