Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

TÜGVA Eskişehir İl Temsilciği, Eskişehir Gazi Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan 4'üncü Olağan Genel Kurul ile büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Genel kurul, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak devam etti. Ramazan Anıl, TÜGVA Eskişehir İl Temsilciliği görevine seçildi ve teşekkür konuşması yaptı. Ayrıca TÜGVA'nın yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve diğer birçok isim de genel kurula katıldı.

TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan Anıl, konuşmasında TÜGVA'nın gençlerin faydasını gözeterek güçlü projeler ürettiklerini ve gençlerin kendilerini geliştirdikleri bir vakıf kültüründe yetişmelerine katkı sağladıklarını belirtti.

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, ödül takdiminde yaptığı konuşmada TÜGVA'nın milletin öz evladı olduğunu vurgulayarak, bu gençlikle gurur duyduğunu ifade etti. Ayrıca yeniden seçilen TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan Anıl ve yönetimini tebrik etti.

Program, Ayşen Gürcan'ın konuşmasının ardından aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.