Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Eskişehir'deki Küçük Oto Sanayi Sitesi esnafı, bozuk yolların araçlarda büyük hasara yol açtığını ve bu duruma bir çözüm bulunmasını istediklerini belirtti. Odunpazarı ilçesinde bulunan sanayi sitesindeki yollardaki çukurlar, araç sahiplerini ve bölge esnafını isyan ettiriyor. Oto tamircileri, yağışlı havalarda çukurlarda biriken sular nedeniyle işlerinin aksadığını ve araçlardaki masrafların da arttığını dile getirdi. Yolların yapılması için yetkililere çağrıda bulunan oto tamircileri, durumun düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

Sanayi esnaflarından Taner Kök, bozuk yolların araçlara büyük zararlar verdiğini ve müşterilerin de bu durumdan şikayetçi olduğunu söyledi. Kök, asfalt yaptırmalarına rağmen dükkanlarının önündeki yolun çökmesi ve su birikmesi gibi sorunlarla karşılaştıklarını ifade etti. Belediyenin yol yapmadığını belirten Kök, bu iş için yetkililerin hala gelmediğini ve asfaltın parasını ödemelerine rağmen yolun yapılmadığını belirtti. İşlerin para kazancı söz konusu olduğunda herkesin ilgilendiğini ancak asfalt yol yapımı konusunda kimseyi göremediklerini belirten Kök, yetkililerden bir an önce çözüm bulmalarını istedi.

Diğer bir esnaf Engin Çayırlı ise sanayi içi yolların kötü durumda olduğunu ve artık onarım zamanının geçtiğini dile getirdi. Çayırlı, tüm sanayi içi yollarının yeniden yapılması gerektiğini belirterek, hem kendi araçlarının hem de müşterilerin araçlarının zarar gördüğünü ve bu durumun sıkıntılı bir durum olduğunu ifade etti. Uzun zamandır aynı sorunun devam ettiğini ve en kısa zamanda çözüm bulunmasını istediklerini belirtti.