Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi kursları, öğrencilere yaz tatillerini verimli geçirme fırsatı sunuyor. Belediye, kent çocuklarının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıl ve zeka oyunları yap, oyna etkinliği, haftada 3 gün grub grup halinde 6-13 yaş arasındaki 220 öğrencinin katılımıyla sürüyor. Bu etkinlik çocukların düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefliyor ve çocuklar algılarını, hafızalarını ve zekalarını aktif tutarak öğrenmeyi kolaylaştırıyor.




Merkezde düzenlenen resim kursuna katılan 7-13 yaş arasındaki 200 öğrenci, sulu boya, pastel boya ve kalem boya gibi temel resim tekniklerini öğrenerek hayallerini resmetmenin tadını çıkarıyor. Bu kurslar sayesinde yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendiren çocuklar ve aileleri Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkürlerini iletiyorlar.