Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da Motosikletli Polis Timleri, sigortası ve muayenesi olmayan bir plakasız motosiklette durum tespiti yaptı. Ayrıca, sürücüsünün ehliyeti de bulunmuyordu. Yapılan üst aramalarında ise 4.92 gram metamfetamin ele geçirildi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri, Şair Şeyhi Dumlupınar Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürürken, M.K. (40) isimli şahsın kontrolündeki S.H.A. (37) isimli şahsın yolcu olarak bulunduğu plakasız motosikleti tespit etti. Yapılan üst aramalarında ise 2 parça halinde toplamda 4.92 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca, motosikletin sigortası ve muayenesinin de yapılmadığı belirlendi. Bu nedenle gerekli işlemler yapılarak motosiklet yediemin otoparkına çekildi.

M.K. adlı şahsın ehliyetsiz olduğu ve motosikletin sigorta ve muayenesi yapılmadığı için trafik ekibi tarafından idari para cezası uygulandı. Şahıslar ise Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.