Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında midibüs ile kamyonet çarpıştı. Kazada yaralanan kişi sayısı 33'e yükseldi. Kazanın nedeni olarak kırmızı ışık ihlali iddiaları ortaya atıldı.

Kaza, Bolvadin-Emirdağ karayolu Suvermez Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, N.Ç. yönetimindeki işçi taşıyan midibüs, kavşaktan geçtiği sırada M.B. tarafından kullanılan kamyonete çarptı. İki araç çarpmanın etkisiyle savruldu ve yol ortasına devrildi. Kazanın duyulmasının ardından çok sayıda 112 Acil Servis ekibi bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, ambulanslarla yaralılardan 22'sini Emirdağ Devlet Hastanesi'ne, 7'sini Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne, 4'ünü ise Eskişehir'deki hastanelere taşıdı. Kazanın ardından trafik bir süreliğine tek yönlü olarak sağlandı.

Kazanın yaşandığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kamyonetin hızla kavşağa girdiği ve midibüse çarptığı, ardından iki aracın da yol ortasına devrilip sürüklendikleri görülüyor. Olayda yaralanan 22 kişi hastanede yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi, diğerlerinin tedavileri ise devam ediyor. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve devrilen araçlar vinç yardımıyla otoparka taşındı.