Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için okulların hazırlık çalışmalarının görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Musa Dinçgez ve Fatih Akçil, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı. Toplantıda, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı genel olarak değerlendirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sorunsuz bir şekilde başlaması için okulların bakım-onarım ihtiyaçları ve yeni tamamlanan okulların donatım ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde gerekli planlamaların zamanında yapılması gerektiğini vurgulayan İl Müdürü Miraç Sünnetci, ilimizde eğitimin niteliğinin ve başarısının her yıl artması için öğrenci odaklı çalışmanın önemine dikkat çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden ders programlarının zamanında hazırlanması, ders kitaplarının dağıtımı, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili çalışmaların planlanması, projelerin değerlendirilmesi, patent, marka tasarım tescil işlemlerinin okullarda etkin bir şekilde yürütülmesi ve iş sağlığı ve güvenliği konularında sürecin takip edilmesi istendi.

Gündem maddeleri tek tek görüşüldükten sonra İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, görevinden ayrılan Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılınç'a plaket vererek çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Toplantıya katılanlara iyi dilek ve temennilerde bulundu.

#Eğitim #Okullar #Müdür #Toplantı