Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

Eskişehir Ahmet Sezer Ortaokulu, 2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarında büyük bir başarı elde etti. Bu başarıya imza atan 3 öğrenci, 500 tam puan alarak diledikleri liseye kayıt hakkı kazandı.

Ahmet Sezer Ortaokulu, LGS sonuçlarıyla dikkatleri üzerine çekti. İrem Dicle Cengiz ve Senem Ekin Çelik, İstanbul Erkek Lisesi'ne yerleşerek Eskişehir'i gururlandırdı. Ayrıca Metehan Karakaya da Ankara Fen Lisesi'ne yerleşti. Bu üç öğrenci, 500 tam puan alarak büyük bir başarıya ulaştı. Ahmet Sezer Ortaokulu'nun başarısı ise sadece bunlarla sınırlı kalmadı. Okul, birçok öğrenciyi çeşitli liselere yerleştirdi. İstanbul Çapa Fen Lisesi'ne 1 öğrenci, Fatih Fen Lisesi'ne 24 öğrenci, Mehmet Şengül Fen Lisesi'ne 9 öğrenci, Eskişehir Anadolu Lisesi'ne 23 öğrenci, Borsa İstanbul Fen Lisesi'ne 19 öğrenci, Atatürk Lisesi'ne 12 öğrenci, Sabiha Gökçen Lisesi Uçak Bakım'a 4 öğrenci, Bilişim'e 3 öğrenci, Eti Sosyal Bilimler Lisesi'ne 8 öğrenci, Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi'ne 1 öğrenci ve Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'ne de 14 öğrenci göndermeyi başardı.

Ahmet Sezer Ortaokulu Müdürü Kutlay Yılmaz, öğrencilere büyük başarı gösterdikleri için tebriklerini ileterek, seçkin liselere yerleşen öğrencileri kutladı. Yılmaz, "Okulumuzun başarısında emeği geçen tüm idareciler, öğretmenler ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.