Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Tepebaşı Belediyesi'nin kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliği, Yenibağlar Mahallesi Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafe'de devam ediyor. Mahalle sakinleri bu etkinlik sayesinde keyifli bir zaman geçiriyorlar.

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir'de yaşayanlara yönelik sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyor. Yaz Tepebaşı'nda Güzel etkinlikleri, Deneyimli Kafelerde kent merkezi ve kırsal mahalle sakinlerini bir araya getirmeyi hedefliyor. Yenibağlar Mahallesi Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafe'de yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte, Berkay ve Melda Cengiz tarafından canlı müzik konseri verildi. Ayrıca, mahalle sakinlerine çeşitli ikramlar yapıldı ve çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte, çocukların motor gelişimine katkı sağlayacak oyunlar oynatıldığı gibi yetişkinler için de aktiviteler düzenlendi. Vatandaşlar, Yaz Tepebaşı'nda Güzel etkinliğini çok sevdiklerini belirterek Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliği devam edecek. Program, Tepebaşı Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebiliyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Tepebaşı'nda Güzel etkinliklerine tüm mahalle sakinlerini davet ediyor.