Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eskişehir'deki Anadolu Üniversitesi, Türkiye'nin en mutlu öğrencilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yayınlanan YKS Yerleştirme Sonuçları'na göre, Anadolu Üniversitesi örgün lisans ve ön lisans programlarının kontenjan doluluk oranları yüzde 100'e ulaşarak rekor kırdı. Açıköğretim Sistemi programları da aynı şekilde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. YÖK tarafından sağlanan ek kontenjanlarla birlikte doluluk oranı yüzde 100'ün üzerine çıktı. Bu durum, üniversitenin başarı düzeyleri yüksek olan öğrenciler tarafından en çok tercih edilen üniversitelerden biri olduğunu gösteriyor.

Anadolu Üniversitesi, Eskişehir'de bulunan global kampüsüyle bilinen bir yükseköğretim kurumudur. Öğrenci başkenti olan Eskişehir'de öğrencilerin yaşam boyu öğrenme prensibine uygun nitelikli yükseköğretim faaliyetleri sürdürülüyor. Anadolu Üniversitesi, öğrencilerine uzman akademik kadrosuyla birlikte ayrıcalıklı eğitim imkanı sunmanın yanı sıra, her ay 100'den fazla bilim, sanat, kültür ve spor etkinliğine ev sahipliği yapmaktadır. Bu şekilde öğrencilerin akademik başarılarına ilave olarak sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemektedir.

Anadolu Üniversitesi'ne kabul edilen öğrenciler için kayıt süreci de belirlendi. 2023 YKS sonucunda Anadolu Üniversitesi'nin lisans veya ön lisans programlarına yerleştirilen adaylar, kayıtlarını 28 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirebilecekler. Kayıtlar, üniversitenin Yunus Emre Kampüsü'ndeki ilgili fakülteler veya yüksekokullardaki kayıt bürolarında mesai saatlerinde yapılacaktır. Bu dönemde öğrenciler, kendi alanlarındaki eğitimlerine başlama fırsatı bulacaklar.