Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da bir otoparkta dinlenen bir gurbetçi ailenin otomobilleri hırsızlık amacıyla saldırıya uğradı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsızlar aracın camını patlatarak uyuyan aileyi fark edince olay yerinden hızla kaçtıkları görülüyor.

Olay, Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerinde bulunan Kanal 3 televizyonunun önündeki otoparkta gerçekleşti. Gurbetçi aile, seyahat ettikleri bir kente giderek dinlenmek için araçlarını kanalın önündeki otoparka park etti ve uyumaya başladı. Bir süre sonra, ailenin otomobilinin yanına başka bir araçla gelen ve içinde 4 kişinin bulunduğu 3 kişi inerek çevreyi gözlemleyip ardından ailenin aracını etrafında dolaşmaya başladı. Bir süre sonra, bir şüpheli aracın ön yolcu camına dirseğiyle vurarak camı patlattı. Seslere uyanan aile üyeleri çığlıklar atmaya başlarken, hırsızlar olay yerine geldikleri araca binerek kaçmaya başladı.

Olayın ardından aile üyeleri F.M.K. ve Z.K., durumu polise bildirerek yardım istedi. Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek ailenin ifadesini aldı ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını toplayarak kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, olayla ilgili incelemelerine devam etmektedir.