Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı himayelerinde başlatılan "Mutluluk Kervanı" projesi, çocukların gelişimini ve duyusal-motor becerilerini gözlemlemeyi hedefliyor. Bu projenin bir etkinliği olarak, İscehisar ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, İscehisar Kaymakamı Mehmet Ali Semiz, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Ertürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bu proje sayesinde ilçelerdeki, beldelerdeki ve köylerdeki çocuklarımıza ulaşarak, onların kültür, sanat, sağlık ve spor gibi sosyal hizmetlere erişimini arttırmayı hedefliyoruz. Ayrıca bu etkinliklerle çocuklarımızı hem eğlendiriyor, hem de yeteneklerini keşfetmek için alanında uzman kişiler tarafından önceden tespit yapıyoruz."