Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, merkeze bağlı tüm resmi ve özel okulların 2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı müdürler kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında yapılan toplantıda, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ele alındı.

Toplantıya, Eğitim Müfettişleri Başkan Vekili Mehmet Bayrak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fatih Akçil, Mevlüt Çınar, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesi yapıldıktan sonra konuşan Sünnetci, "Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başlıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, ailelerimizin ve öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını yürekten paylaşıyorum" dedi.

Aynı zamanda, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde gerekli planlamaların zamanında yapılması gerektiğini vurgulayan Sünnetci, ders kitabı dağıtımı, ders programları, DYK işlemleri, projelerin değerlendirilmesi, patent ve marka tasarım tescil işlemlerinin okullarda etkin bir şekilde yürütülmesi, okul bazlı projeler ve kitap okuma faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.