Gözden kaçırmayın

Bir İmam Hatip Okulu Başarılı İşlere İmza AtıyorBir İmam Hatip Okulu Başarılı İşlere İmza Atıyor

Eskişehir'in eğitimde büyüyen markası Anaçağ Anaokulları, Türkiye genelindeki artan şubeleri için temsilciler ve öğretmenleri bir araya getirdi. Bu buluşmada, Anaçağ Anaokulları'nın Kocaeli İzmit Şubesi, Kocaeli Başiskele Şubesi, Bilecik Bozüyük Şubesi, Eskişehir Sümer Şubesi ve Eskişehir Batıkent Şubesi'nin kurucuları, idari kadroları ve öğretmenleri bir araya gelerek 2023-2024 öğretim yılı hizmet içi eğitim programını gerçekleştirdiler.

Anaçağ Anaokulları, son dönemde diğer şehirlerde de şubeler açarak yüzde 150 oranında büyüme kaydetti. Bu başarının ardından Anaçağ Anaokulları, Türkiye genelinde tanınan bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Anaçağ Anaokulları Genel Müdürü Berke Akyel, Eskişehir, Kocaeli ve Bilecik'teki franchise şubeleri ile eğitim kalitesini ve 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirme hedeflerini diğer şehirlere taşımaya başladıklarını söyledi. Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Can Zengin ise, "Anaçağ ailesi olarak başarılarımızı daha da ileriye taşıyarak Eskişehir'deki hizmet anlayışını diğer şehirlere de yayıyoruz. Yeni şubelerle yüzde 150 oranında bir büyüme elde ettik ve öğrenci sayımız sürekli artıyor. Diğer şubelerimizin idari kadroları ve öğretmenleri ile düzenlediğimiz hizmet içi eğitim programlarıyla iletişimimizi güçlendiriyoruz ve başarı çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz" dedi.

Buluşmada, Anaçağ Anaokulları şubeleri arasındaki iletişimi güçlendirmek için "Kulaktan Kulağa" ve "Marshmallow Kulesi" gibi keyifli oyunlar da yapıldı. Bu şekilde, şubeler arasındaki paylaşım ve işbirliği sağlanmış oldu.

#AnaçağAnaokulları #eğitim #büyüme