Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Emirdağ ilçesinde bulunan Mithatpaşa Ortaokulu öğretmenleri, yeni öğretim yılına okul temizliği yaparak başladılar. Okul yönetimi ve öğretmenler, okullarını temizleyerek çevrelerine örnek oldular. Emirullah Hurma, okul müdürü olarak, öğretmenlerle birlikte gönüllü olarak okulu temizlemeye karar verdiklerini belirtti. Temizlik malzemeleri alarak okulu birlikte temizlediklerini söyleyen Hurma, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılına hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca okulda birçok yenilik yaptıklarını ve öğrencilerin ve velilerin bu yeniliklerden çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Yenilikler arasında, yeni bir kütüphane oluşturulduğu ve öğrenciler için öğrenci kafe, akıl zekâ oyunları sınıfı, spor salonu, sinema salonu ve Türkçe Sokağı gibi alanlar oluşturulduğu belirtildi. Okul yönetimi ve öğretmenlerin gösterdiği çaba ve özveri ile öğrencilerin eğitim ortamının daha da geliştirildiği ve motivasyonlarının arttığı kaydedildi. Bu gelişmeler sayesinde, Mithatpaşa Ortaokulu'nun Emirdağ ilçesinde örnek bir okul olarak bilindiği ifade edildi.

Emirdağ Mithatpaşa Ortaokulu'nun öğretmenleri, yeni öğretim yılına temiz bir okul ile başladılar. Kendi inisiyatifiyle okulu temizleyen öğretmenler, çevrede takdir topladılar. Okul müdürü Emirullah Hurma, öğretmenlerle birlikte gönüllü olarak okulu temizlemeye karar verdiklerini ve bu sayede 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılına hazırlandıklarını belirtti. Okulda birçok yenilik yapıldığı ve öğrencilerin ve velilerin bu yeniliklerden memnun olduğu ifade edildi.

Yenilikler arasında, yeni bir kütüphane oluşturulması ve öğrencilere yönelik öğrenci kafe, akıl zekâ oyunları sınıfı, spor salonu, sinema salonu ve Türkçe Sokağı gibi alanlar oluşturulması yer aldı. Bu yenilikler sayesinde öğrencilerin eğitim ortamı daha da geliştirildi ve motivasyonları arttı. Mithatpaşa Ortaokulu, Emirdağ ilçesinde örnek bir okul olarak tanınıyor.