Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlangıcı için bir mesaj yayımlayarak, çocukları ve gençleri eleştirel düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, sorgulayan ve sorun çözebilen bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Sünnetci, yeni eğitim öğretim döneminin ülke ve millete hayırlı olmasını diledi ve İlköğretim Haftası'nı kutladı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin bir mesaj yayımladı. Sünnetci, çocukları ve gençleri başarılı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, onları eleştirel düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, sorgulayan ve bilim ve teknolojiye uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştireceklerini dile getirdi.

Sünnetci, mesajında, eğitim-öğretime başlarken yöneticiler, öğretmenler, veliler ve diğer eğitim paydaşlarının büyük fedakarlık gösterdiğini vurgulayarak, çocukların ve gençlerin yeni başarılara koşmalarına destek olacaklarını söyledi. Ayrıca, çocukları ve gençleri ne kadar donanımlı yetiştirirlerse, ülkenin geleceği için önemli bir yatırım yapmış olacaklarını belirtti.

Sünnetci ayrıca, eğitimde başarı çıtasını yükseltmek ve hedeflere emin adımlarla ilerlemek için yeni eğitim-öğretim yılını bir başlangıç olarak değerlendirdiklerini aktardı. Eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, sorgulayan, araştıran, sorun çözebilen ve milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerleri benimseyen bireyler yetiştirmenin en büyük hedefleri olduğunu belirtti. Sünnetci, mesajını 2023-2024 eğitim öğretim yılının ülke ve millete hayırlı olması dileğiyle sonlandırdı ve İlköğretim Haftası'nı kutladı.

#Afyonkarahisar #MiraçSünnetci #Eğitimhedefleri #Başarılıbireyler #İlköğretimHaftası #2023-2024eğitimöğretimyılı