Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantısında, 21 Ekim-30 Ekim 2023 tarihleri ??arasında Cumhuriyet'in 100'ncü yılı etkinlikleri çerçevesinde Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan gibi Türk Cumhuriyetleri temsilcilerinin katılımlarıyla "Türk Dünyası Şöleni" yapılması hakkındaki teklif kabul edildi. Bu teklif, Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısı, Başkan Mehmet Zeybek başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda toplam 38 madde görüşüldü. Başkan Zeybek, toplantı öncesinde, "Ağustos ayı yoğun geçti. Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü vesilesiyle 3x3 Basketbol turnuvası düzenledik. 14 ilin sporcuları katıldı. Sporcular, kendi illerinde böyle bir turnuva olmadığını ve daha sık yapılması taleplerini iletti. Biz de ilerleyen günlerde sporcularımızın taleplerini yerine getirmek için çaba göstereceğiz" dedi.

Toplantıda, komisyonlardan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı. Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu raporu üzerine yapılan oylama sonucunda, Belediye mücavir alan sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine nakdi eğitim yardımı yapılması kararı kabul edildi. Ayrıca, 21 Ekim - 30 Ekim 2023 tarihleri arasında Cumhuriyet'in 100'nci yılı etkinlikleri çerçevesinde Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan gibi Türk Cumhuriyetleri temsilcilerinin katılımlarıyla "Türk Dünyası Şöleni"nin yapıldığı teklif de kabul edildi. Ekim ayı Meclis Toplantısı ise 2 Ekim Pazartesi günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek.