Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli'ne yaptığı ziyarette Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'nde bulunan şifalı suları denedi. Vali Aygöl, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından karşılandı ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı da eşlik etti. Tesisin turizm açısından önemine vurgu yapan Vali Aygöl, tarihte askerlerin bu sulardan içerek şifa buldukları rivayetlerinin olduğunu söyledi.

Vali Aygöl, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından karşılandı ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı da eşlik etti. Tesisin turizm açısından önemine değinen Vali Aygöl, Osmaneli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları takdir etti ve şifalı suları denedi. Tesis hakkında tarihi ve kültürel bilgileri de öğrenen Vali Aygöl, burada bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

Osmaneli'de bulunan Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'nde şifalı suların tadına bakan Vali Aygöl, 1400 yıldır şifa dağıttığı inancıyla egzama, mide, safra kesesi ve böbrek olmak üzere 4 ayrı çeşmeye su içti. Aygöl, tesisin turizm açısından önemine dikkat çekerek, askerlerin geçmişte bu sulardan içerek şifa bulduklarına dair rivayetler olduğunu belirtti.

Vali Aygöl, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından karşılandı ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı da eşlik etti. Tesisin turizm açısından önemine değinen Aygöl, Osmaneli Belediyesi çalışmalarını takdir etti ve şifalı suları denedi. Egzama, mide, safra kesesi ve böbrek rahatsızlıklarına şifa olduğu inancıyla 4 ayrı çeşmeye su içen Vali Aygöl, askerlerin geçmişte bu sulardan içerek rahatladığı ve hastalıklarına şifa bulduğu rivayetlerine dikkat çekti.

Vali Aygöl, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından karşılandı ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı da eşlik etti. Osmaneli'de bulunan Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'nde şifalı suların tadına bakan Vali Aygöl, turizm açısından tesisin önemine değindi. Aygöl, askerlerin geçmişte bu suları içerek rahatladıklarını ve hastalıklarına şifa bulduklarına dair rivayetlerin bulunduğunu belirtti. Ayrıca, tesi hakkında tarihi ve kültürel bilgileri öğrenen Vali Aygöl, burada bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.