Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Gediz ve Simav ilçelerindeki akademik birimlerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında rektör, kaliteli akademik, sanatsal ve sportif üretimin önemine vurgu yaptı. Personel kategorisine ayrım yapmadıklarını belirten Kızıltoprak, her bir birimin kurumda önemli bir görevi olduğunu vurguladı. Rektör ayrıca, eğitim ve öğretime nitelikli katkı sağlamayı hedeflediklerini ve paydaşlarının da desteklerine katkı sunacaklarını ifade etti. Kızıltoprak, üniversitenin toplumu aydınlatma görevi olduğunu vurguladı ve eğitim öğretime odaklanacaklarını belirtti.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın konuşmasının ardından birim yöneticilerinden ve personelden bilgi aldı. Aynı zamanda Simav'daki birimleri ziyaret eden rektör, çalışmaları yerinde inceledi. Kızıltoprak, Simav'daki birimlere katkılarından dolayı Dr. İbrahim Naci Eren'in mezarını da ziyaret etti.

Gediz'deki ziyaretleri kapsamında, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen "Tarhana ile Gediz'de Dar Hane Kalmayacak" projesinin üretim atölyesi açılış törenine katıldı. Rektör Kızıltoprak, tarhananın sağladığı faydaları belirterek, projenin de bu faydalardan biri olduğunu ifade etti. Ayrıca, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin Gediz Meslek Yüksekokulu aracılığıyla projenin paydaşı olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

#KütahyaDumlupınarÜniversitesi #RektörZiyareti #AkademikÜretim #EğitimVeÖğretim #Gediz #Simav #TarhanaProjesi