Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Eskişehir Gazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, diğer birçok okul gibi yeni eğitim öğretim yılına hazır. Okulda Haziran ayından bu yana gerçekleştirilen boya badana, masa ve sandalye tamiratları ile atölyeden dönüştürülen sınıfların tadilatları tamamlanmış durumda.

Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak için okul yöneticileri özenle çalışmalarını sürdürdü. Gazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sırrı Kabadayı ve Müdür Yardımcısı Yüksel Ünal, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için Haziran ayından itibaren hazırlık yaptıklarını ve okuldaki tamirat işlerinin tam olarak tamamlandığını belirtti.

Okul Müdür Yardımcısı Yüksel Ünal, 27 derslik ile yeni eğitim öğretim yılına hazır olduklarını söyledi. Haziran ayında boya badana işlerini tamamladıklarını ve şu anda sınıfların hepsinin boyandığını dile getiren Ünal, bazı sınıflarda onarım yapıldığını ve atölyede dönüştürülen sınıfların tamiratlarının gerçekleştirildiğini ifade etti.

Okul Müdürü Sırrı Kabadayı ise mesleki eğitimin önemine vurgu yaparak, Eskişehir'de mesleki eğitimin son derece iyi bir noktaya geldiğini belirtti. Mesleki eğitim merkezi programlarına yoğun bir talep olduğunu ve bu talep üzerine bu yıl Pazar günleri de eğitim yapmaya karar verdiklerini söyleyen Kabadayı, okullarının öğretmenler, binalar ve dersliklerle hazır olduğunu ifade etti. Tüm öğrencileri mesleki ve teknik anadolu liseleri ile mesleki eğitim merkezi programlarına katılmaya davet etti.