Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için düzenlediği Özel Yetenek Sınavları'nı başarılı bir şekilde tamamladı. 04 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayan ve 08 Eylül 2023 Cuma günü sona eren sınavlara toplam 1556 kişi başvuruda bulundu. Katılımın yaklaşık 426 kişiyle sınırlı olduğu sınav sonucunda, 50 aday Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, 50 aday Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve 50 aday da Rekreasyon Bölümüne kabul edildi.

AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, Özel Yetenek Sınavları hakkında bilgi vererek, fakültenin AKÜ Yönetimi ve Afyonkarahisar'ın büyük desteğini aldığını belirtti. Ocak, fakültenin deneyimli ve öğrenci odaklı eğitim anlayışı, akademik ve idari kadrosu, modern tesisleri ve Erasmus kapsamında yurtdışı eğitim imkanlarıyla güçlü bir konumda olduğunu vurguladı. Yeni öğrencilere AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nde olmanın ayrıcalığını yaşatacaklarını belirten Ocak, eğitim süreçlerinde başarılar diledi.
#AKÜ #SporBilimleriFakültesi #ÖzelYetenekSınavları #AfyonKocatepeÜniversitesi #EğitimÖğretim #BedenEğitimi #AntrenörlükEğitimi #RekreasyonBölümü