Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da mağaza çalışanları tarafından darp edilen Murat Akdeniz olayı anlattı. Akdeniz, "Mağaza personeli komple benim üzerime gelerek darp etti, yere yatırıp sürükledi" şeklinde konuştu. Olay, Isparta'da bulunan bir alışveriş merkezinin içerisinde yer alan EVKUR mağazasında meydana geldi. Mağazaya alışveriş yapmak için giden H.A. ve M.A. çifti ile mağaza çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü ve güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde müşteri M.A. bir mağaza çalışanı tarafından darp edilirken, diğer çalışanlar da kavgaya dahil oldu. Mağazadan çıkarılan çift, çalışanlardan şikayetçi oldu. Akdeniz, olayı şu şekilde anlattı: "Biz alışveriş mağazasından bir elektronik eşya satan dükkandan alışveriş yapmıştık. Fakat mağaza işlem sürecinde istediğimiz ürünleri teslim alamadık ve bize hakaretler yapıldı. Savunma yapmak istediğimizde mağaza çalışanları bize saldırdı. Ben eşimi korumak için müdahale etmek istediğimde darp edilip yere yatırıldım." Çift, polise başvuruda bulunmuş durumda ve mahkeme süreci devam ediyor. Murat Akdeniz, bu olayın yaşandığı için üzgün olduğunu ve adaletin yerini bulması için mahkemeye başvurduğunu belirtti.



Olayın ardından aile psikolojik sıkıntılar yaşadı. Murat Akdeniz, 30 yıldır Isparta'da esnaflık yaptığını ve böyle bir olayın başına hiç gelmediğini söyledi. "İlk defa böyle bir şey başıma geldi" diyen Akdeniz, insanların nasıl şiddet yanlısı olduğunu darp edildikten sonra daha iyi anladığını belirtti. Özellikle eşi ve çocuklarının bu olayı görmeleri nedeniyle aile olarak psikolojik sıkıntılar yaşadıklarını söyledi ve Türk adaletine güvendiğini dile getirdi.



Müşteki avukatı Eren Tombak, Murat Akdeniz'in eşi Hatice hanımın mağazaya teslim edilmeyen ürünleri almak için gittiklerini söyledi. Durumun geçiştirildiğini ve karşı taraftan tatmin edici bir açıklama alamadıklarını belirten Tombak, müvekkilinin eşine fiziksel müdahalede bulunan bir mağaza çalışanının olayı başlattığını ve büyüttüğünü ifade etti. Şu anda olayın adli boyutta olduğunu ve inceleme yapıldığını da ekledi.