Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Eskişehir'de yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte binlerce öğrenci okullarına geri döndü. Reşat Benli İlkokulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası açılış töreninde öğrenciler gösteriler yaparak programa renk kattı. Törende program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından öğrencilerin şiirler okuması ve konuşmaların yapılmasıyla devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in mesajı da okundu. Gösterilerin yanı sıra sınıf ziyaretleri de yapıldı. Vali Hüseyin Aksoy da öğrencilerle fotoğraf çektirip sınıfları ziyaret etti.




Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy açılış töreninde yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi. Aksoy, Eskişehir'de 520 okulda toplam 147 bin 273 öğrenci ve 11 bin 485 öğretmenle eğitim öğretime başladıklarını belirtti. Heyecan dolu bir eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, velilere, eğitim camiasına ve Eskişehir'e hayırlı olmasını temenni etti.




Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın da törende yaptığı konuşmada, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılının başarılı, mutlu ve huzurlu geçmesini diledi. Aydın, Eskişehir'de 520 okulda 147 bin 273 öğrencinin ve öğretmenin buluştuğunu söyledi. Bu vesileyle tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.




Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekin, Muharip Hava Kuvvetler Komutanı İsmail Güneykaya, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve protokol mensupları da törene katıldı.




#Eskişehir #okullar #eğitim #öğrenciler #ilkokul #açılıştöreni #yeniöğretimyılı #hayırlıolsun #heyecan #başarı