Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Eskişehir'de lületaşı ustalığı yapan Erol Güler, lületaşının insan vücudundaki negatif enerjiyi ve radyasyonu alıcı özelliği olduğunu iddia etti. Ticari olarak işlenebilir lületaşı yataklarının büyük bir kısmının Eskişehir'de bulunduğu biliniyor. Tarihi Odunpazarı Evleri Bölgesi'nde bulunan birçok ustanın çalışmalarını sergilemesi, lületaşının turistlerin ilgi odağı haline gelmesini sağlıyor. Güler, lületaşının diğer doğal taşlardan farklı olduğunu ifade ederek, bileklik, kolye ve küpe gibi ürünlerin rahatlatıcı özelliği olduğunu belirtti.

Eskişehir'deki lületaşı ustalarından Erol Güler, lületaşının özel özelliklerine dikkat çekti. Güler'e göre lületaşı yumuşak dokusuyla birlikte insan vücudundaki negatif enerjiyi yüzde 78 oranında alabiliyor ve radyasyonu yüzde 90 oranında absorbe edebiliyor. Bu nedenle lületaşının diğer doğal taşlardan tamamen farklı olduğunu söyleyen Güler, kullanıldıkça renk değiştirmesiyle enerji alıp insan vücudundaki enerjiyi yok edebildiğini belirtti. Ayrıca lületaşının enerjisini toplamak için toprak altında beklemesine gerek olmadığını ve canlı bir şekilde nefes alabilen bir maden olduğunu sözlerine ekledi.

Eskişehir'deki lületaşı ustası Erol Güler, lületaşının özelliklerini anlattı. Güler'e göre lületaşı, diğer doğal taşlara benzemiyor. Yumuşak dokusuna rağmen insan vücudundaki negatif enerjiyi yüzde 78 oranında alabiliyor ve radyasyonu yüzde 90 oranında absorbe edebiliyor. Lületaşı, kullanıldıkça renk değiştirebilen bir maden olduğundan enerjiyi alıp insan vücudundaki enerjiyi yok edebiliyor. Ayrıca enerjisini toplamak için toprak altında beklemesine gerek yok. Güler, lületaşı ürünlerinin insanları rahatlattığını söyledi.

Eskişehir'de lületaşı ustası Erol Güler, lületaşının özel özelliklerini açıkladı. Lületaşı, diğer doğal taşlarla karşılaştırılamayacak kadar farklı bir maden. Yüzde 78 oranında insan vücudundaki negatif enerjiyi ve yüzde 90 oranında radyasyonu alabilme özelliğine sahip. Lületaşı kullanıldıkça renk değiştirebilen ve enerji alıp insan vücudundaki enerjiyi yok edebilen canlı bir maden. Ayrıca enerjisini toplamak için toprak altında beklemesine de gerek yok. Erol Güler, lületaşı bileklik, kolye ve küpe gibi ürünlerin insanları rahatlattığını belirtti.

#Eskişehir #lületaşı #enerji #rahatlama