Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bilecik'te 43 bin 368 öğrenci, 3 bin 98 öğretmen ve 178 okulda 2023-2024 eğitim-öğretim yılına başladı. İlkokula başlayan 3 bin 5 öğrenci için Malhun Hatun İlkokulu'nda tören düzenlendi. Törene Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 1'inci sınıfa başlayacak olan öğrencilere hoş geldin çiçeği takdim edildi.



Bilecik Valisi Şefik Aygöl, törende yaptığı konuşmada, eğitim kalitesini yükseltmek için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Aygöl, çocukların geleceğiyle ilgili güzel düşünceler oluşturduklarını ve yakında eğitimle ilgili güzel çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Başarıyı elde etmek için, çocuklar, eğitimciler, anneler ve babalar arasında işbirliği yapılması gerektiğini vurguladı.



Halk oyunları ve çeşitli gösterilerin ardından ilk ders zili Bilecik'te çaldı ve 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı resmi olarak başladı.