Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk'ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Zafer Sağlık Külliyesinde öğrenci ve personelin sportif gereksinimlerini karşılamak amacıyla planlanan sportif altyapı çalışmaları konuşuldu ve iki kurum arasında iş birliği imkanları ele alındı.

Prof. Dr. Okumuş, başkentte devam eden ve uygulanacak çeşitli yatırımlar hakkında temaslarda bulunmak için Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Öztürk ile bir araya geldi. Prof. Dr. Okumuş, Zafer Sağlık Külliyesinde atıl vaziyette bulunan futbol sahasını sentetik çim zemin ile kullanıma açmayı ve bu sahanın çevresine 6 kulvarlı tartan atletizm pisti, toplam 1000 kişilik tribün ve sporcu soyunma odaları yapmayı planladıklarını belirtti.

Ayrıca, Prof. Dr. Okumuş, mevcut basketbol sahasını iyileştirip yanına voleybol sahası ve iki adet tenis kortu yapmayı da planladıklarını ifade etti. Spor Toto Teşkilatının ülkemiz sporuna verdiği altyapı desteği ile tanındığını belirten Okumuş, bu destekten memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Ziyarette konuşan Dr. Mehmet Ata Öztürk, nazik ziyaretleri için Rektör Okumuş'a teşekkür etti.

#AFSÜ #spor #altyapı #işbirliği