Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Mesleki Yönlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Mesleki Yönlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesi ve Coursera, "Skills for Future Workforce" (Gelecek İşgücünün Sahip Olması Gereken Yeterlikler) başlıklı bir webinar düzenledi. Bu iş birliği kapsamında gerçekleştirilen webinarda, Coursera'nın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi Ortaklık Direktörü Pedor Moura tarafından yeni iş hayatına atılmayı planlayan veya iş değiştirmek isteyen bireylerin sahip olması gereken istihdam edilebilirlik becerileri hakkında bilgi verildi. Coursera, dünyada yaklaşık 10 milyon kullanıcıya sahiptir. Moura, ilgili bilimsel çalışmaların ışığında bu becerilere değindi ve katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Söyleşinin son bölümünde, katılımcılar, Anadolu Üniversitesi ve Coursera iş birliğinin boyutu ve süresi ile istihdam edilebilirlik becerilerinin nasıl kısa sürede kazanılabileceği üzerinde odaklanan sorular sordular. Bu sorular, webinara katılanların büyük bir ilgi gösterdiği konular arasındaydı. Bu iş birliği sayesinde, bireylerin iş dünyasında başarılı olabilmeleri için gereken becerileri geliştirmelerine yardımcı olunması amaçlanmaktadır.

#AnadoluÜniversitesi #Coursera #GelecekİşgücününYeterlikleri #İstihdamEdilebilirlik #Webinar