Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından imzalanan protokol kapsamında geçen eğitim öğretim yılının ikinci döneminde başlatılan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi için bir tanıtım, koordinasyon ve planlama toplantısı düzenlendi. Bu toplantı, Mehmetçik Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Osman Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat İçel ve İlçe ÇEDES koordinatörü Hasibe Gültekin katıldı.

Toplantıda, ÇEDES Projesi'nin manevi danışmanlara ve kulüp danışman öğretmenlere tanıtımı yapıldı. Ayrıca, kurumlar arası işbirliği konuları ele alınarak, kurum personeliyle birlikte Değerler Eğitimi Kulübü Öğrencileri arasında ÇEDES çerçevesinde yapılacak çalışmaların planlaması gerçekleştirildi. Ayrıca, örnek etkinlikler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Haber için Etiketler: Kütahya, Gediz, ÇEDES, eğitim, değerler eğitimi, protokol, toplantı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı.