Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Projeden Uygulamaya Sempozyumu'na katıldı. Sempozyum, Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından düzenlenmiştir.

Konya Valiliği himayesinde gerçekleştirilen sempozyum, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenmiştir. Konya Büyükşehir Belediyesi de etkinliği desteklemiştir. Sempozyumun açılış programı, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde gerçekleştirilmiştir. Sempozyumda sunulan bildirilerin bir kısmı çevrimiçi olarak yapılmıştır.

Sempozyumda, ülkemizde ve uluslararası düzeyde gerçekleştirilen projelerin ve uygulamaların sonuçları paylaşılmıştır. Öğretmenler ve akademisyenler, proje hazırlama ve uygulama süreçleriyle ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaşmışlardır.

Bu kapsamda, Gediz Atatürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ebru Apaydın, çevrimiçi olarak sempozyuma katılarak bir sunum gerçekleştirmiştir. Apaydın, "Projelerde yer alan öğretmenlerimiz uygulamalarda ulaştığımız bilimsel verileri sunmaktadır. Erasmus, eTwinning ve desteklenen projelerin örneklerini sunumla katılımcılara gösterdik" açıklamasında bulunmuştur.

Apaydın ayrıca, sempozyumun çevrimiçi olarak gerçekleştirildiğini belirterek, "Sonuçlanan Mens Sana in Corpore Sano-Young Healthy Students adlı sağlıklı yaşam ve spor konulu Erasmus ka229 projemizin tanıtımını yaptık. Ayrıca, okulumuzun 2022-2023 yılında 5 ülkede ve 11 okulda çevrimiçi eTwinning platformunda yürütülen dil öğretimi konulu From Newbies to All Stars adlı projenin sunumunu gerçekleştirdik" şeklinde konuşmuştur.