Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Pazarlar ve Şaphane Meslek Yüksekokullarını ziyaret etti. Ziyaretlerde, DPÜ personelinin ayrıcalıklı olduğunu ve bu aidiyetin dışında başka bir bağlantının olmaması gerektiğini vurguladı.

Rektör Kızıltoprak, meslek yüksekokullarında düzenlenen toplantılarda yönetim ilkelerini sıraladı. Kaliteli akademik, sanatsal ve sportif üretimin yanı sıra eğitime katkı, paydaşlara katkı, toplumu aydınlatma ve eğitimci kimliğinin dışındaki aidiyetlerin üniversite kapısının dışında bırakılması gerektiğini ifade etti.

Öğrencilerin bilgiye sahip olduğunu ve yanlış bilgiyi hemen tespit edebildiğini belirten Kızıltoprak, eğitim içeriklerinin kaliteli ve güncel olmasının önemine değindi. Akademisyenlere akademik üretim yapma teşviki verilmesi gerektiğini vurgulayan Kızıltoprak, paydaşlarla ilişkilerin geliştirilmesi ve toplumun bilgiye erişimini sağlayacak çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Rektör Kızıltoprak, ziyaretlerin ardından birim yöneticileri ve personelden çalışma alanları ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ayrıca Pazarlar ve Şaphane'deki protokol üyelerine nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi. Rektör, Şaphane Kaymakamlığı, Şaphane Belediyesi ve Pazarlar Belediyesi'ni ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Kızıltoprak, ayrıca Şaphane'deki İslamoğlu Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerin kaldığı odaları ve çalışma alanlarını inceledi. Ziyaretlerde, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi personelinin aidiyetinin Türkiye Cumhuriyeti ve Türk bayrağı ile sınırlı olduğu vurgulandı.