Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Altınkent Ortaokulu, Erasmus projeleriyle tanınıyor. Bu eğitim öğretim döneminde de hızlı bir başlangıç yaptı. Altınkent Ortaokulu, "Virtual Production Factory" adındaki Erasmus+ KA210SCH projesi kapsamında İtalya, Estonya ve Romanya'dan 15 öğrenci ve 10 öğretmeni Gediz'e davet etti. Bu çerçevede okulda çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek.


Gediz Altınkent Köyü'nde 18-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan aktivitelerde Avrupalı misafirler, "Yapay Zeka Uygulamaları" ve eğitime entegrasyonu konusunda uygulamalı atölye çalışmalarına katılacaklar.


Okul Müdürü Okan Karaca, İtalya, Estonya ve Romanya'dan gelen misafir öğretmen ve öğrencilerin çeşitli projeler gerçekleştireceğini belirtti. Karaca, "Okulumuzda gerçekleştirilen bu hareketlilik ile yapay zeka uygulama ve eğitime entegrasyonu konusunda etkinlikler yapıyoruz. Misafirlerimize okul tanıtım etkinlikleri, eğitim öğretim faaliyetleri, başarılarımız ve Türk eğitim sistemi hakkında bilgilendirme sunumları yapacağız" dedi.


Karaca, misafirlere Türk kültürünü tanıtmak için çeşitli kültürel etkinlikler ve ilçenin tarihi ve turistik yerlerine geziler düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.