Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Emirdağ'da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, veliler ve öğrencilerin katılımıyla yetenek taraması toplantısı düzenledi. İlçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler ve aileleri, bu toplantıya yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda, çeşitli spor dallarında yetenekli olan gençlere yönelik eğitim programı sunulacak. Voleybol, basketbol, tenis, atletizm, badminton, cimnastik, futbol, parkur eğitimi ve eğitsel oyunlar, uzman antrenörler tarafından öğrencilere verilecek.

Toplantıda, velilere öğrencilerin yetenekleri hakkında bilgi verilerek, onların potansiyellerinin hangi spor dallarında daha yüksek olduğuna dair fikir sahibi olmaları hedeflendi. Bu sayede çocukların yeteneklerini ortaya çıkararak, sporla ilgilenmeleri teşvik edilmeyi amaçlandı.

Toplantının sonunda yapılan yetenek taraması sonuçları değerlendirildi ve öğrencilerin katılabilecekleri spor dallarına karar verildi. Eğitimlerin ise 27 Eylül tarihinde başlayacağı duyuruldu.

#Emirdağ #SporEğitimi #GençlikVeSpor #YetenekTaraması