Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisarlı Araştırmacı Yazar Sevilay Demirpençe, Adnan Menderes Çalıştayı heyetinde yer almasıyla birlikte merhum başvekilin naif kişiliğiyle ilgili önemli bilgileri aktardı. Demirpençe, Menderes'in naif kişiliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve bu değerlendirmeler diğer araştırmacılar ve dinleyiciler tarafından takdir gördü. Ayrıca, Demirpençe, Adnan Menderes Çalıştayı sonuç raporunun hazırlanmasında diğer akademisyen ve araştırmacılarla birlikte çalışarak katkıda bulundu.

16 bilim insanının katılımıyla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Adnan Menderes Çalıştayı Türkiye'de ilk defa gerçekleştirildi. Çalıştay, başta 'Adnan Menderes'in Naif Kişiliği' olmak üzere birçok konuyu ele aldı.

Çalıştayın Dış İşleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu Oturumu, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Zarif Tapkan başkanlığında yapıldı. Bu oturumda Adnan Menderes'in naif kişiliği üzerinde edebiyat ve dil bilimi değerlendirmelerinde bulunuldu. Zarif Tapkan'ın değerlendirmeleri diğer araştırmacılar ve dinleyiciler tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

Adnan Menderes Çalıştayı sonuç raporunun hazırlanması sürecinde Sevilay Demirpençe'nin yanı sıra diğer akademisyen ve araştırmacılar da görev aldı. Bu ekip birlikte çalışarak çalışmanın tamamlanmasına önemli bir katkı sağladı.

#AdnanMenderes #Çalıştay #NaifKişilik