Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Şirketi (Zafer Teknopark), üniversitelerin sanayi ile iş birliğine önem verdiği bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 6. Dönem Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, QLF Hayvan Sağlığı ve İlaç Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahibi iş insanı Ali Akçalı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Cangir Uyarlar, Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ile bir araya geldi.

Toplantıda, Teknoparkta yürütülen AR-GE faaliyetleri ve yetkinlikleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, tarım ve hayvancılık konularında bölgesel kalkınmayı destekleyecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

QLF Hayvan Sağlığı ve İlaç Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahibi Ali Akçalı, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen bir projede başarılı sonuçlar elde ettiklerini ve yeni projelerin devam edeceğini belirtti. Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ise AR-GE ve inovasyon ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak iş birliklerine hazır olduklarını ifade etti.

#Afyon #Uşak #Teknopark #AR-GE #işbirliği #sanayi