Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Gediz ilçesindeki Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ilçede görev yapan imamlar ve din görevlileriyle bir araya geldi.
1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü'nde düzenlendi. Programa Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, imamlar, müezzinler ve din görevlileri katıldı.

Belediye Başkanı Akçadurak, din görevlilerinin fedakarca çalıştığını vurgulayarak, "Görev yaptığı mahalle camilerinde vatandaşlarımızın duygularını paylaşan, dini ve insani vazifeleri layıkıyla yerine getiren, örnek alınan ve örnek gösterilen tüm hocalarımızdan, din görevlilerimizden Allah razı olsun. Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin aziz ve yüce hatırası adına düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftasının vatandaşlarımıza, ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Gediz İlçe Müftüsü Sebahattin Turan ise güzel bir organizasyona katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Başkan Akçadurak'a, Belediye Meclis Üyelerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Programın sonunda Ilıca Termal Tatil Köyü Camii önünde hatıra fotoğrafı çekildi.