Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya Linyit Orta Okulu ve Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nde, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından yürütülen "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi, öğrenci ve öğretmenlere tanıtıldı. "Her Sınıfın Bir Yetimi Var" projesi kapsamında, İHH Genel Başkan Yardımcısı Reşat Başer, İHH Kütahya İl Başkanı Mustafa Yenipazar, Yetim Birimi Başkanı Serhan Dayanç ile birlikte Linyit Orta Okulu ve Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'ndeki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek, "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi hakkında bilgi verdi. Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyigit ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Fatih Köse de katıldı.

"İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi, Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitim Bir Sen ve İHH'nın ortak olduğu bir projedir. Bu proje, çocukların küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever ve erdemli bireyler olarak yetişmesini hedeflemektedir. Proje, Türkiye veya dünyanın başka bir ülkesinde anne veya babasını kaybetmiş olan çocukların eğitim, sağlık, gıda, giyim ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi, okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, özel okul ve Kur'an kurslarında öğrenim gören öğrencilerin gönüllü katkılarıyla gerçekleşmektedir.