Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Şehit Gazi Aileleri Derneği, dün Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yapılan saldırıya tepki gösterdi. Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısında gerçekleştirilen bombalı saldırıya birçok kesimden tepkiler gelirken, Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Şehit Gazi Aileleri Derneği Eskişehir Başkanı Sabri Durukan da bir basın açıklaması yaptı.

Durukan, basın açıklamasında ülkenin hain emelleri olan düşmanların, milleti açıktan karşılarına alamadıklarını belirtti. Korkak olan bu düşmanların, içerideki maşaları ile millete saldırmak ve fitne tohumları ekmek için çabaladığını vurguladı. Saldırıların sadece güvenlik güçlerini değil, tüm milleti hedef aldığını söyleyen Durukan, Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimiyle bir kez daha gözü dönmüş alçakların ortaya çıktığını belirtti. Emniyet güçlerinin dikkati ve Allah'ın yardımıyla hain emellerine ulaşamadıklarını söyleyen Durukan, terörden canı yanmış olan şehit ve gazi aileleri olarak, düşmanlara seslenerek korkmadıklarını ve hain hedeflerine ulaşamayacaklarını vurguladı.

Basın açıklamasının devamında Durukan, terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade etti. Türk milletinin devletiyle birlikte dimdik ayakta olduğunu belirten Durukan, saldırıda yaralanan kahramanlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve bu vesileyle aziz şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

#TerörleMücadele #ŞehitlerimizeRahmet #EmniyetGenelMüdürlüğüSaldırısı #AnkaraSaldırısı #TürkiyeSonsuzMücadele