Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Programı için laboratuvar malzemeleri desteği aldı. Bu kapsamda, çeşitli maketler, cihazlar ve tıbbi malzemeler 2023-2024 eğitim yılında kullanılmak üzere yüksekokula gönderildi.

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na gönderilen malzemeler arasında CPR (İleri Yaşam Desteği) maketi, Aile Seti, Çocuk CPR Maketi, Endotrakeal Entübasyon Maketi, Simülatif Doğum Maketi, Pnömotoraks İğne Dekompresyon Uygulaması Maketi, İntramusküler Girişim Uygulaması Maketi, İntravenöz Girişim Uygulaması Maketi, İntraosseoz Girişim Uygulaması Maketi / Şarjlı Sürücüsü ile Birlikte, Nasogastrik Katater Uygulama Maketi, Üriner Katater Uygulama Maketi, Larengeskop Seti, Portatif Aspiratör, Vakum Sedye, Omurga Tahtası, Örümcek Kemer ve Baş Tespit Yastık Seti, Tansiyon Aleti, Puls Oksimetre, Oksijen Tüpü(2 lt) ve Manometresi, Enjektör, İV Katater, Batikon, Alkol, İğne Atık Kutuları gibi birçok farklı malzeme bulunmaktadır.

Bu malzemeler sayesinde okulun eğitim kalitesi daha da artacak ve öğrencilerin becerilerine önemli katkılar sağlanacağı belirtilmiştir. Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Yusuf Güner, bu malzemelerin okula kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencisi olmanın ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda eğitim almanın ayrıcalık olduğunu vurgulamıştır. Öğrencilere hayırlı olmasını temenni etmiştir.