Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Anadolu Üniversitesi, 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni kapsamında "Akademik Performans Ödülleri"ni sahiplerine takdim etti. Bu geleneksel etkinlik, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda gerçekleştirildi. Yayımlanan nitelikli akademik çalışmalar, insanlığın ortak refahına katkıda bulunan bilgi birikimini zenginleştiren araştırmalar olarak değerlendirildi. Bu önemli ödüller, Makale Performans, Akademik Başarı ve Akademik Üstün Başarı olmak üzere üç kategoride verildi. Toplamda 73 akademisyen Makale Performans Ödülü, 32 akademisyen Akademik Başarı Ödülü ve 15 akademisyen de Akademik Üstün Başarı ödülünü kazandı.


#AnadoluÜniversitesi #AçılışTöreni #AkademikPerformansÖdülleri #BilimselÇalışmalar #ÜniversiteHayatı

Anadolu Üniversitesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni, özel bir etkinlikle gerçekleştirildi. Tören, üniversitenin önemli kurum kültürü geleneği olan "Akademik Performans Ödülleri"nin sahiplerini bulmasına ev sahipliği yaptı. Bu ödüller, üniversitenin bilimsel çalışmalara verdiği değeri ve akademik başarıları takdir etmek amacıyla veriliyor. Ödüller, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda düzenlenen bir törenle takdim edildi.


#AkademikPerformansÖdülleri #AnadoluÜniversitesi #AçılışTöreni #BilimselÇalışmalar #AkademikBaşarı

Törende verilen "Akademik Performans Ödülleri", 2022 yılında yayımlanan ve insanlığın ortak refahını artıran nitelikli akademik çalışmalar arasından seçildi. Ödüller, Makale Performans, Akademik Başarı ve Akademik Üstün Başarı kategorilerinde değerlendirildi. Makale Performans kategorisinde 73 akademisyen, Akademik Başarı kategorisinde 32 akademisyen ve Akademik Üstün Başarı kategorisinde ise 15 akademisyen ödül kazandı. Anadolu Üniversitesi, bu ödüller aracılığıyla başarılı akademisyenleri ödüllendirerek onları teşvik etmeyi hedefliyor.


#AkademikPerformansÖdülleri #MakalePerformans #AkademikBaşarı #AkademikÜstünBaşarı #BaşarıÖdülleri

Anadolu Üniversitesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde verilen "Akademik Performans Ödülleri" büyük bir heyecanla sahiplerini buldu. Tören, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi. Ödüller, bilimsel çalışmaların değerlendirilmesi sonucunda seçilen nitelikli akademisyenlere takdim edildi. Makale Performans, Akademik Başarı ve Akademik Üstün Başarı olmak üzere üç farklı kategoride değerlendirilen ödüller, üniversitenin akademik başarısını ve bilimsel çalışmalara verdiği önemi vurguluyor. Toplamda 120 akademisyen, bu prestijli ödülleri almaya hak kazandı.


#AnadoluÜniversitesi #AçılışTöreni #AkademikPerformansÖdülleri #BilimselÇalışmalar #Başarı #Akademisyen