Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Yusuf Güner, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için planlanan projeler ve faaliyetler hakkında değerlendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Gediz Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesislerinde yapılan toplantıda, okul sporları faaliyetleri ve diğer konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Gençlerin ve öğrencilerin kötü alışkanlıklardan korunması için, serbest zamanlarını sporla değerlendirmeleri konusunda kararlar alındı.

Gediz'de eğitim gören 9 bin 748 öğrencinin spora teşvik edilmesi hedefleniyor. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, "Gediz'de öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan korumak istiyoruz. Projeler üreterek gençlerimizi spora yönlendirerek onları kötülüklerden uzak tutmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz, öğrencilerimizin boş zamanlarını sporla değerlendirerek sağlıklı bir nesil yetiştirmektir. Üniversite öğrencileri ve diğer çocuklarımız için de çeşitli spor kursları düzenliyoruz. Bu sayede, hem boş zamanlarını değerlendirme imkanı bulacaklar hem de kötü alışkanlıklardan uzak duracaklar" dedi.

#Gediz #spor #gençlik #eğitim #proje #toplantı #kütahya