Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen'e hoş geldin hediyesi olarak Kur'an-ı Kerim takdim etti. Yeni atanan kaymakamın görevine başlamasıyla birlikte, İl Müftüsü Erhun, Sözen'i ziyaret ederek ona Kur'an-ı Kerim hediye etti. Bu ziyaret sırasında ikili, Gölpazarı'nda yapılan müftülük çalışmalarını da değerlendirdi.

İl Müftüsü Erhun, Gölpazarı'na atanan Kaymakam Alparslan Sözen'e "hoş geldin" diyerek görevinde başarılar diledi. Erhun, "İnşallah birlikte güzel işler yapacağız ve Gölpazarı halkına faydalı olacağız. Görev süresince Allah utandırmasın, kaymakamlığı Gölpazarı halkına hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Bu ziyaret, Bilecik ilindeki işbirliğini ve dayanışmayı da vurguladı.

Kaymakam Alparslan Sözen ise İl Müftüsü Ali Erhun'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kur'an-ı Kerim hediyesini kabul eden Sözen, bu jestin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Sözen, "Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun'a teşekkür ederim. Bu hediye benim için çok anlamlı ve değerli. Gölpazarı'na yeni başladım ve burada güzel çalışmalara imza atmayı hedefliyorum" dedi.

Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen'in göreve başlaması, Bilecik ilindeki dinî liderlerle işbirliğini güçlendirmeyi hedefleyen stratejik bir adımdır. Kaymakam Sözen, bu işbirliği sayesinde toplumun ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilecek ve onların huzurunu sağlamak için gerekli çalışmalara öncülük edecektir. Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun'un Kur'an-ı Kerim hediyesi de bu işbirliğinin önemini vurgulayan anlamlı bir jest olarak değerlendirilmelidir.

Bu anlamlı ziyaret, sosyal medyada da dikkat çekti. #Bilecik #hoşgeldin #Gölpazarı #Kur'anı Kerim gibi etiketler, bu haberin paylaşılmasında kullanılabilecek en uygun etiketler arasındadır.