Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyonkarahisar kent merkezinde, Gaziantep ve Hatay'ın yöresel lezzetlerini bulabileceğiniz bir çarşı kuruldu. Gaziantep ve Hatay'a ait olan birbirinden lezzetli ürünler, Afyonkarahisar Belediyesi'nin desteğiyle Zafer Meydanı'nda kurulan çarşıda satışa sunuldu. Çarşıda, fıstık, kebap, çiğ köfte, peynir çeşitleri ve kuruyemişler başta olmak üzere birçok ürün yer alıyor. Vatandaşlar da bu ürünlere büyük ilgi gösteriyor.

Çarşıda tezgah açan Hamza Elpaylaştıran isimli esnaf, Gaziantep Nurdağı'ndan geldiğini ve fıstıklı, tereyağlı baklava sattığını ifade etti. Elpaylaştıran, ilginin yoğun olduğunu ve Afyonkarahisar halkının kendilerini sıcak karşıladığını belirtti. 10 gün boyunca Afyonkarahisar'da olacaklarını dile getiren Elpaylaştıran, herkesi çarşıyı ziyaret etmeye ve bu lezzetleri tatmaya davet etti.

Diğer yandan, çarşının 10 gün boyunca kent merkezinde açık kalacağı bildirildi. Bu süre zarfında, Gaziantep ve Hatay'a ait lezzetleri tatmak isteyen herkes çarşının kapılarını ziyaret edebilecek.

#Afyonkarahisar #çarşı #lezzet #Gaziantep #Hatay