Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile üniversiteye yerleşen öğrencilerine destek olmak amacıyla harekete geçti. Kütahya'ya ayak basan öğrenciler, Kütahya Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kütahya Gar ve diğer akademik birimlerde kurulan öğrenci destek masalarında karşılandı. Ayrıca Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen otobüs seferleri sayesinde öğrenciler kolaylıkla üniversiteye ve yurtlarına ulaştı. Öğrencilerin herhangi bir sorunla karşılaştığında bir temsilciyle iletişime geçebilmesi, hem öğrenciler hem de aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kütahya'ya gelen öğrencileri karşılayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak da öğrencilerle birebir ilgilendi ve tercihlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Yeni dönemde DPÜ'nün elde edeceği tüm başarıların öğrenciler sayesinde gerçekleşeceğini belirten Kızıltoprak, öğrencilere hitaben yaptığı açıklamada, büyük bir üniversiteye geldiklerini ve her alanda aktif bir dönem geçireceklerini söyledi. Üniversitenin öğrenci destek masalarının her zaman hizmet vermeye hazır olduğunu vurgulayan Kızıltoprak, öğrencilerin ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacaklarını belirtti.

Rektör Kızıltoprak, öğrencilerin barınma alanlarıyla da yakından ilgilendi. DPÜ'nün kendi bünyesinde bulunan Hüsnü Özyeğin Öğrenci Yurdu ve Evliya Çelebi Yerleşkesine ek olarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtları da ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden ve onların taleplerini dinleyen Kızıltoprak, öğrencilerin konaklama süreçlerinin de sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlamak için çaba gösterdi.